Dr Asma Abdul Rahman Lesbian USIM

Isteri Orang bekas janda tak pakai bra dan Anak Tudung iaitu Dr Asma Abdul Rahman. Wahai betina laknat, lagi baik aku tolong anjing dari tolong kau betina laknat. Hentikan sifat kau mencabul wanita, aku rasa kau ni lesbian lah sebab kau selak kain aku dan raba kaki aku. Janganlah goda aku, aku wanita tulen lagi normal tau.

Dah Muhamad Muda naik jadi vc ni, boleh lah kau bertenggek di pejabat dia, dulu kan kau cakap Muhamad Muda frust kau tak nak kat dia. sapa-sapa yang nak kat kau memang lah ‘have poor taste’ sebab kau ni busuk hati macam ustazah selebriti, kaki fitnah ,kaki domba, kaki ampu dan kaulah syok kaki peraba kaki….

Comments are closed.