Cara-cara menjatuhkan Ghauth Jasmon (NC yang menggunakan hujah agama untuk menegakkan benang basah)

Saya terpaksa berhadapan Ghauth Jasmon yang menggunakan hujah agama

Ghauth Jasmon kata pada saya “kalau Yasmin nak jadi ahli syurga, Yasmin kena maafkan pelajar-pelajar yang biadap dengan Yasmin”

Tapi bila saya sembang dengan Ghauth Jasmon tentang wali Allah seperti Shaikh Ismail (Sultanul Aarifin) di Pulau Besar Melaka, Ghauth Jasmon tidak mempercayai kewujudan wali/aulia.

Oleh itu sekiranya anda mahu menjatuhkan Ghauth Jasmon, anda hendaklah berusaha berdoa kepada Allah subhana wa Taala dan kumpulkan insan yang dianiaya oleh Ghauth Jasmon

Suruh mereka:

1.  menunaikan sembahyang hajat 12 Rakaat selepas Isyak.

2. membaca selawat terhadap Rasulullah saw.

3. membaca Al Quran sampai khatam sebanyak mungkin.

4.  Siasat salah laku dan salah guna kuasa Ghauth Jasmon di MMU. (Contoh-contoh: Bilangan pensyarah Melayu vs pensyarah Bukan Melayu di Fakulti Business & Law, Bas-bas MMU yang digunakan untuk majlis perkahwinan anak pekerja MMU, bekas pekerja MMU yang terpaksa berhenti kerana tekanan)

Buruk-buruk Ghauth Jasmon, buruk lagi Abdul Shukur Husin. (Take note that they have beautiful names tapi sayang akhlak mereka tidak seindah nama mereka). Percayalah kepada janji Allah iaitu ALlah bersama orang yang benar dan AlHaq akan menumpaskan kebatilan.

Advertisements

Comments are closed.