Berita Hairan-Bila Si munafiq berbicara soal tawadhu & takbur

Alkisah

si munafiq berbicara soal tawadhu & takabur

Dapat A Islamic Banking siap pukul canang

siap pukul canang dia pelajar cemerlang for masters

Ustazah selebriti mendabik dada bahawa dialah isteri mithali, husband dia ibarat macam ada 4 isteri sebab dialah isteri yang efficient pandai buat kerja rumah, basuh kain, masak makan, seterika baju suami,

kesian husband tak carikan pembantu rumah…..

patutlah busuk hati & pendendam, dia yang dendam kata aku dendam pulak

Aku tak jeles pun kau ada laki

Semua yang nak kat aku  handsome-handsome belaka, bujang-bujang lagi, mata coklat, mata biru, tinggi lampai…., tak boroi

Aku tak perlu merenyam macam kawan baik kau tu isteri orang (masih lagi isteri orang ke?) bekas janda yang tak pakai bra dan anak tudung tu,

Kau tu tak pernah merasa duduk rumah RM2juta (sebagai puteri pemilik) dah nak berlagak!

Kau tu yang munafiq gelar Prof Kangkung sebagai bengong kat belakang, kat depan kau kipas & jilat!!!

Ya Allah, Protect me from from this Munafiq!!!!

Kau tu yang takbur tak sedar diri!!!

Dasar tak tahu malu!!!!!

Comments are closed.